Εφαρμογές:ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΣΕ ΝΕΟ Η ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΑΝ ΣOΜΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟIΧΟ

ΗΜΙΦΟΡΗΤA ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΣΕ ΝΕΟ Η ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΑΝ ΣOΜΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟIΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤAΣΤΑΣΗ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Σε παληές κατοικίες χωρίς θέρμανση

-Τοποθετείται νέα εγκατάσταση με μεγάλη ευκολία, χωρίς οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια, με οικονομία στο 1/3 της τιμής μιας νέας κοινής εγκατάστασης.

 -Σε καινούρια οικοδομή, εγκατάσταση με μικρολέβητες

-Με ημιφορητά ηλεκτρικά σώματα καλοριφέρ με μικρολέβητα (microboiler), όπως της φωτογραφίας, 1) στερεωμένα απλώς στις απαιτούμενες θέσεις χωρίς μόνιμες εγκαταστάσεις και με δυνατότητα αλλαγής θέσης των θερμαντικών σωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες μελλοντικών αλλαγών των θέσεων της επίπλωσης, η 2) σε μόνιμη σταθερή εγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ με μικρολέβητα (microboiler) : Όπου υπάρχει σύνδεση του μικρολέβητα με παροχή πλήρωσης των σωμάτων από μια απλή παροχή νερού.

Καταργούνται οι κλασικές εγκαταστάσεις με διπλές σωληνώσεις, πίνακες με κολλεκτέρ διακλαδώσεων κ.λ.π. και φυσικά το λεβητοστάσιο όπως και η αγορά και εγκατάσταση κεντρικού λέβητα.

-Η μόνη πιθανότητα (χωρίς να ειναι απαραίτητο) στην δεύτερη περίπτωση είναι η πρόβλεψη για μια απλή παροχή νερού που θα οδηγείται από σώμα σε σώμα για την πλήρωση των σωμάτων και στην είσοδο αυτής της γραμμής, ένα ασφαλιστικό πίεσης 5 ατμοσφαιρών, με αυτόματη πλήρωση, με μειωτή και ένδειξη πίεσης, ρύθμιση στις 2 ατμόσφαιρες και με αυτόματο εξαεριστικό.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και ελαχιστοποιείται το κόστος

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Ημιφορητές μονάδες καλοριφέρ  ΣΑΝ ΣΟΜΠΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

-Εγκατάσταση θέρμανσης με μικρολέβητα σε καλοριφέρ, σε παλιά η νέα οικοδομή με μεμονωμένα σώματα, σε απλά κλειστά δίκτυα, σαν σόμπες στερεωμένες στον τοίχο με χωριστή συσκευή για κάθε θερμαντικό σώμα.
-Σύνδεση του μικρολέβητα στο θερμαντικό σώμα με, η χωρίς σωλήνα πλήρωσης νερού του κλειστού κυκλώματος.
-Ιδανική λύση θέρμανσης για ενοικιαστές παλαιών κατοικιών που δεν διαθέτουν θέρμανση, διότι όταν αλλάζουν κατοικία το μεταφέρουν εύκολα στην νέα τους κατοικία.

-Οι διαστάσεις που πρέπει να έχει το θερμαντικό σώμα (καλοριφέρ), σε αυτή την περίπτωση της λειτουργίας σαν σόμπας, για να παρέχει την μέγιστη απόδοση της ενέργειας στον χώρο είναι:

Προτειν-χρήση σε ημιφορητό

Πώς να εγκαταστήσετε τον μικρολέβητα σε ημιφορητό ηλεκτρικό καλοριφέρ, 

ΣΑΝ ΣΟΜΠΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

Μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας ένα ΗΜΙΦΟΡΗΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟΙΧΟΥ

Θα χρειαστείτε να προμηθευτείτε τον μικρολέβητα, ένα σώμα καλοριφέρ αντίστοιχων διαστάσεων για 0,5 kw η 1 kw η 1,5 kw, και ένα μικρολέβητα 0,5 kw η 1 kw η 1,5 kw, Επίσης τα εξαρτήματα: 1) Τάπα 1/2, 2) Προσθηκη 3 cm για δοχειο διαστολής, 3) 2 τεμαχ.  τάφ χρωμέ 1/2, 4)  2 τεμαχ. Μαστός 1/2, 5) 2 τεμαχ. Ρακώρ σύσφυξης αρσενικό 1/2-Φ15 σωλήνα καλοριφέρ,,6) Σωλήνας χρωμέ καλοριφέρ Φ15 μήκους έως~=0,90 μ, 7) Γωνιά αρσενική-θηλυκή ½, 8)Ασφαλιστικό πίεσης 4 η 5 ατμοσφαιρών, 9)Σύνδεσμο Ρακώρ ίσιο αρσενικό-θηλυκό η Διακόπτη καλοριφέρ ισιο 1/2, 10) Εξαεριστικό και επι πλέον 1 τάπα (υπάρχουν στην συσκευασία του σώματος)  και υγρό τεφλόν. Αφού κρεμάσετε το σώμα στον τοίχο χρησιμοποιώντας την ειδική βάση στήριξης τοίχου που περιέχεται στην συσκευασία του, να συνδέσετε το κάθε στοιχείο πάνω στο θερμαντικό σώμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία χωρίς το εξαεριστικό, να το γεμίσετε κατά προτίμηση με αποσταγμένο νερό, να τοποθετήσετε το εξαεριστικό, να συμπληρώσετε νερό σε ύψος περίπου έως 2 cm χαμηλότερα της πάνω στάθμης του δοχείου διαστολής, να βιδώσετε την τάπα πάνω στην προσθήκη (δοχείο διαστολής) και να το θέσετε σε λειτουργία τοποθετώντας την πρίζα στο ρεύμα. Στην πράξη όταν λειτουργήσει λίγη ώρα και αν φαίνεται ότι δεν κατανέμει σωστά την θερμοκρασία στο σώμα, είναι πιθανόν να χρειαστεί συμπλήρωση νερού. Σε κάθε περίπτωση την συμπλήρωση νερού την κάνουμε όταν το σώμα είναι κρύο, οπότε πρώτα εξαερώνουμε για να εκτονώσουμε πιθανή εσωτερική πίεση και μετά προσθέτουμε το νερό αφαιρώντας την τάπα πάνω στην προσθήκη (δοχείο διαστολής).  Πρέπει να κρατά 2-3 πόντους αέρα κάτω από την τάπα πάνω στην προσθήκη, για εκτόνωση της εσωτερικής πίεσης. Προσοχή !!! ποτέ δεν ξεβιδώνουμε την τάπα της προσθήκης όταν το σώμα βρίσκεται σε λειτουργία διότι θα εκτοξεύσει ζεστό νερό.

ΗΜΙΦΟΡΗΤΟ

 .                                                                                      ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
-Πριν την εγκατάσταση του μικρολέβητα παρακαλούμε να επιβεβαιώνετε ότι ο θερμοστάτης της συσκευής είναι ρυθμισμένος στους 75 βαθμούς περίπου. – Επίσης πρέπει να προσέχουμε όταν γεμίζουμε η εξαερώνουμε το καλοριφέρ πριν θέσουμε σε λειτουργία τον μικρολέβητα να μην μένουν θύλακες με αέρα μέσα στην συσκευή διότι εκτός του ότι θα κάνει θόρυβο η συσκευή (σαν φύσημα η βράσιμο) δεν θα αποδίδει σωστά. Για τον λόγο αυτό όταν γεμίζουμε με νερό το σώμα πρέπει να αφαιρούμε εντελώς το εξαεριστικό και να το ξανατοποθετούμε μόλις τελειώσει το γέμισμα. Το σώμα δηλ. πρέπει να γεμίζει αργά-αργά και να ανεβαίνει το νερό από κάτω προς τα πάνω. -Τονίζουμε ακόμη ότι όταν θέσουμε σε λειτουργία την θέρμανση για πρώτη φορά σε ένα χώρο, απαιτούνται 2 έως 3 ημέρες σε συνεχή η διακεκομμένη λειτουργία για να ζεσταθούν οι τοίχοι, τα υλικά και τα αντικείμενα και να φανεί η απόδοση της εγκατάστασης.

Για το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο, το καττημα, το ξενοδοχείο, μα κυρίως για την οικονομία στην θέρμανση

HMIFORHTA - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

   ΗΜΙΦΟΡΗΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟΙΧΟΥ η ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
1    Ημιφορητο (11-900-500 ) ηλεκτρικό (Η 500)  με 0.5 KW Microboiler  € 350.00
2    Ημιφορητο (11-900-900 ) ηλεκτρικό (Η 1000) με 1 KW Microboiler      € 400.00
3    Ημιφορητο (11-900-1200 ) ηλεκτρικό (Η 1500) με 1.5 KW Microboiler € 500.00
4    Ημιφορητο (33-600-1100 ) ηλεκτρικό  (Η 1501) με 1.5 KW Microboiler € 600.00
η    Ημιφορητο (33-900-900 ) ηλεκτρικό  (Η 2000) με 2 KW Microboiler € 650.00
5    Ημιφορητή πετσετοκρεμάστρα (500-800 ) ηλεκτρική  (Τ 250) με 0.250 KW Microboiler € 350.00
5    Ημιφορητή πετσετοκρεμάστρα (500-1500 ) ηλεκτρική  (Τ 500) με 0.5 KW Microboiler € 400.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ  με παράδοση στα γραφεία μας η αποστολή με μεταφορική εταιρία.

Comments are closed.