Εφαρμογές: Εγκατάσταση με μικρολέβητες σε πολύ παλιό καλοριφέρ

 – Εγκατάσταση μικρολέβητα  σε πολύ παλιό καλοριφέρ.

SE POLY PALIA KALORIFER

Όπου έχουμε σώματα με φέτες με ένα διακόπτη στο πάνω μέρος του σώματος και ένα στο κάτω και εάν η σωλήνα που οδηγείται στον πάνω διακόπτη έρχεται οριζόντια από την στήλη η κατεβαίνει από ψηλά, όποτε θέσουμε σε λειτουργία τον μικρολέβητα, κλείνουμε τον πάνω διακόπτη του καλοριφέρ. Εάν το αφήσουμε ανοιχτό το ζεστό νερό θα πάει στο πάνω όροφο και δεν το θέλουμε. Για να αποφύγουμε να κλείνουμε τον πάνω διακόπτη κάθε φορά που ενεργοποιούμε τον μικρολέβητα, μπορούμε να παρεμβάλλουμε στον πάνω διακόπτη μια ευαίσθητη ανεπίστροφη βαλβίδα, η οποία, λόγω της αύξησης της πίεσης λόγω θερμοκρασίας κατά την ενεργοποίηση του μικρολέβητα, πιέζει και κλείνει την διαδρομή προς την στήλη. Τον κάτω διακόπτη δεν  τον κλείνουμε γιατί χρησιμεύει στην εκτόνωση των πιέσεων που αναπτύσσονται λόγω θερμότητας στο εσωτερικό του σώματος καλοριφέρ. Όσες φορές θελήσουμε να ζεστάνουμε το σπίτι  με την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας κλείνουμε τον μικρολέβητα και ανοίγουμε τον πάνω διακόπτη του σώματος αν δεν έχουμε τοποθετήσει ανεπίστροφη βαλβίδα. Επίσης σε κάποιες από τις παλαιότερες εγκαταστάσεις όπου έχουμε σώματα με φέτες, δεν υπάρχει από την πλευρά του εξαεριστικού κάτω οπή για να συνδέσουμε την είσοδο του κρύου νερού στον μικρολέβητα. Σε αυτή την περίπτωση ο μικρολέβητας τοποθετείται στην ίδια πλευρά που βρίσκονται οι διακόπτες παρεμβάλλοντας ένα ταυ (Τ) ανάμεσα στο σώμα και τον κάθε διακόπτη και συνδέουμε τον  μικρολέβητα. Γενικά επισημαίνουμε ότι αν έχουμε πρόβλημα χώρου στην θέση που βρίσκεται τοποθετημένο το σώμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε τον μικρολέβητα σε οριζόντια απόσταση από το σώμα, αρκεί να προσέξουμε να βρίσκεται το κάτω μέρος της συσκευής περίπου στο ίδιο ύψος με το κάτω μέρος του σώματος.

.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!        

Αποκοπή και αυτονομία Θερμανσης διαμερίσματος χωρίς οικοδομικές εργασίες

ΦΕΤΕΣ - ΗΜΙΦΟΡΗΤΑ

.Για κάθε πελάτη που ζητά εγγυημένο αποτέλεσμα, προτείνουμε ότι:
Αν μας φέρετε στα γραφεία μας τα σώματα των καλοριφέρ της κατοικίας σας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε αυτά τον μικρολέβητα και να σας τα παραδώσουμε εντός τριών ημερών, έτοιμα για λειτουργία με το νερό τους και δοκιμασμένα, με εγγύηση 5 ετών για εργασία και συσκευή και με κόστος 50 € ανά σώμα, συν την αξία των συσκευών.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΛΕΒΗΤΑ (Microboiler)
        ΤΥΠΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ                  ΤΙΜΗ       ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ)    
1 Microboiler (M250) 0.25 KW     €190.00    3 λεπτά του €/ώρα
2 Microboiler (M500) 0.5 KW      €200.00    6 λεπτά του €/ώρα                                                                                           3 Microboiler (M1000)  1 KW       €210.00   12 λεπτά του €/ώρα                                                                                          4 Microboiler (M1500) 1.5 KW    €220.00   18 λεπτά του €/ώρα
5 Microboiler (M2000)  2 KW      €250.00    24 λεπτά του €/ώρα
6 Microboiler (M3000)  3 KW      €280.00     36 λεπτά του €/ώρα
5 Microboiler (M2000)  4 KW      €300.00    48 λεπτά του €/ώρα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ

Comments are closed.