Αυτόνομη μονάδα θέρμανσης fan coil με microboiler και κυκλοφορητή

Ατομικές μονάδες Fan Coil νερού με microboiler για χώρους εργασίας και μεγάλες αίθουσες, όπως και για εξοχικά που τα επισκεπτόμαστε μόνο για Σαββατοκύριακο και δεν προλαβαίνουν να ζεσταθούν σωστά με οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης.
Κατασκευάζεται σε τέσσερις τύπους, ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψει:1500 W, 2000 W, 3000 W και 4000 W.

Μονάδα θέρμανσης μεγάλης απόδοσης, (εφάμιλλης κλιματιστικού ανάλογης ισχύος) που αποδίδει πάντα την ονομαστική του ισχύ σε θέρμανση και δεν επηρεάζεται από την θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, όπως συμβαίνει με τα κλιματιστικά, που σταματούν να αποδίδουν όταν η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει στους 0°C η χαμηλότερα. Διαθεσιμότητα εντός 7 ημερών και παράδοση στα γραφεία μας ή αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Αν διαθέτετε το Fan coil μπορείτε να μας το φέρετε στα γραφεία μας για να σας το μετατρέψουμε για λειτουργία με μικρολέβητα με εγγύηση κατασκευής και λειτουργίας για 5 χρόνια. Απαιτούμενος χρόνος για την μετατροπή 3 εργάσιμες.