Αίτηση κωδικού Επαγγελματία

Παρουσίαση λειτουργίας της συσκευής με Ραντεβού στα γραφεία μας Τεμπών 16 Αγία Παρασκευή Αττικής τηλ.-2155156921-, η σε συνεννόηση με τον πωλητή της περιοχής σας.

Πληροφορίες για συσκευή και εγκατάσταση 7 μέρεςώρες 10:00-24:00:    6972245057 – 2114045145 – 2831023782 – 2831026126

-Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) έχει ενεργοποιηθεί, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα και πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα με την χρήση και την εγγύηση του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω  fax,  sms, mail η τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για να παραγγείλετε το προϊόν παρακαλούμε να

    • τηλεφωνήσετε στο 28310-26126 ή στο 211-4045145
    • στείλετε sms στο 6972245057
    • στείλετε fax στο 28310-55556
    • ή να στείλετε mail στο microboiler@gmail.com

με τα στοιχεία το τηλέφωνο και το επάγγελμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο, η

Οι Έμποροι, οι πωλητές και οι ενδιαφερόμενοι για Αντιπροσωπεία μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για κωδικούς πρόσβασης σε τιμοκατάλογο χονδρικής και οδηγίες.

ΠΩΛΗΤΗΣ   για τους μικρολέβητες.

Μπορεί να γίνει κάποιος επαγγελματίας η έμπορος, πωλητής για τους μικρολέβητες (microboiler), και να αγοράζει με τιμές χονδρικής για να εμπορεύεται με τιμές λιανικής, αρκεί να διαθέτει ένα χώρο τουλάχιστον 10 τετραγωνικά μέτρα με δυνατότητα υποδοχής των πελατών, δηλ. ένα γραφείο, δυο τρεις καρέκλες, που μπορεί να είναι και γραφειακός χώρος της κύριας δραστηριότητάς του και ένα καλοριφέρ πάνελ διαστάσεων τουλάχιστον 22-700-500 με συνδεδεμένο ένα μικρολέβητα του ενός 1kw σε λειτουργία για παρουσίαση στους ενδιαφερόμενους πιθανούς πελάτες.
Επίσης πρέπει να διαθέτει την δυνατότητα πωλήσεων η εγκαταστάσεων με παραστατικά πώλησης λιανικής η τιμολόγιο, κάτι που θα διευθετήσει σε συνεννόηση με τον λογιστή του. Εννοείται ότι όλοι οι επαγγελματίες που δεν θα ήθελαν να μπούν στην παραπάνω διαδικασία μπορούν να προωθούν λιανικές πωλήσεις με προμήθεια, τα παραστατικά των οποίων θα παρέχουμε εμείς και θα πληρώνονται από την  MICROBOILER GREECE με Παροχής Υπηρεσιών δικό τους, η της  MICROBOILER GREECE μετά από υπογραφή σχετικού συμφωνητικού.

Οι Επαγγελματίες Υδραυλικοί, Μηχανικοί και οι Μεσίτες ακινήτων, που δεν θα είναι πωλητές δεν απαιτείται πλέον να διαθέτουν κωδικούς. Αποστέλλοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής αποκτούν αυτόματα την δυνατότητα να κάνουν πωλήσεις με τιμές λιανικής και προμήθεια σύμφωνα με τις οδηγίες όπως βλέπετε παραπάνω.

Φόρμα αιτήματος

[Form id=»10″]

Ζητούνται Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την διεθνή αγορά.

Πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των αντιπροσωπειών.

-Δεν θα γίνει κεντρική διαφήμιση, ίσως κάποια στοιχειώδη γενική μέσω ιντερνέτ, οι εισαγωγείς έτσι και αλλιώς θα πρέπει να προωθήσουν το προϊόν σε εκθέσεις και με τις αντιπροσωπείες τοπικά.

-Αποκλειστική αντιπροσώπευση θα υπάρξει, για κάθε περιοχή τοπικά, με τον όρο ανά έτος να πουλήσει ο αντιπρόσωπος 1 συσκευή ανά 1.000 κατοίκους της περιοχής που αντιπροσωπεύει η και όλης της Ελλάδας με τον όρο (1 συσκ ανά 1.000 κατ) = 10.815.197 κάτοικοι => 10.815 συσκευές, εξοφλημένες σε ένα ημερολογιακό έτος και  για κάθε έτος. Αν για ένα έτος δεν επιτευχθεί το πληθυσμιακό κριτήριο, χάνεται η αποκλειστικότητα για αυτό το έτος.

Με την επίτευξη όμως της αποκλειστικότητας ο αντιπρόσωπος εξασφαλίζει ότι θα εισπράξει ως μπόνους επί πλέον της αμοιβής του από την εταιρία, το 1/2 της αμοιβής προμήθειας (5/2=2,5 €)  για κάθε μία από τις πωλήσεις χονδρικής η λιανικής της ίδιας περιοχής.

-Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας γενικό για τους αντιπροσώπους και θα γίνουν προσθήκες η αλλαγές ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης. Αν το ζητήσετε σας το στέλνουμε με mail η φαξ. Όμως ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη συμφωνία αν ένας αντιπρόσωπος εξασφαλίσει αριθμό πωλήσεων σύμφωνα με το πληθυσμιακό κριτήριο θα δικαιούται και θα εισπράξει το μπόνους.

-Αριθμός ελεύθερων αντιπροσώπων για όλη την Ελλάδα η για τοπικά, δεν υπάρχει καθορισμένος. Όποιος εκφράσει ενδιαφέρον γίνεται δεκτός γιατί οι συναλλαγές είναι μόνο προκαταβολικά και μετρητοίς και δεν υπάρχει θέμα ελέγχου η εμπιστοσύνης. Η αποκλειστικότητα αποκτάται με την επίτευξη του πληθυσμιακού κριτηρίου πώλησης 1 συσκευής ανά 1.000 κατοίκους της εν λόγω περιοχής.

-Οι εντολές αγορών θα γίνονται από τους πελάτες χονδρικής μέσω των αντιπροσώπων η από τους ίδιους αν δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην περιοχή τους και αφού ελεγχθεί η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό της εταιρίας, θα εκτελείται η παραγγελία.

-Η διαδικασία και οι υποχρεώσεις των εισαγωγέων για τις πωλήσεις εξωτερικού δεν διαφέρουν από τις χονδρικές πωλήσεις στο εσωτερικό εκτός του ότι για τις χώρες της Ευρ. Ένωσης δεν υπάρχει Φ.Π.Α. οπότε οι υπολογισμοί γίνονται λαμβάνοντάς το υπ’ όψιν.

 

Comments are closed.